torsdag 19. juli 2007

Sommervenn-pakke

Fikk flott pakke fra sommervenn på hobbyforum. Min sommervenn er Lilje og jeg fikk 2 nøster alpakka som skal bli pulsvanter.
2 nøster mandarin som skal bli kluter.
2 poser nescafe, en pose drops og mange servietter. ikke minst et koselig kort, tusen takk Lilje

søndag 15. juli 2007

Vareopptelling

Skal reise nordover på ferie snart, så da er det bare å få ting ferdig. Har ei som er nabo til mor mi som selger håndarbeid på martnader og messer. No for øyeblikket har jeg ferdig 15 ponchoer og 5 sjal som jeg tar med for salg. Ca 10 kg garn skal jeg også ha med , så da slanker jeg lagret mitt litt men bare litt.

Pakke fra danmark

Gøy med pakke i posten , selv om en har kjøpt den . Denne gangen ver det i allefall spennende, da det var overaskelse pakke med evilla garn fra Bendix i Danmark. No skal det bli mange nye sjal , Har dilla på dette garnet

Kjolen på

Får vel nesten legge ut bilde av meg med kjolen på, den har fått masse oppmerksomhet på hobbyforum. Litt dårlig med fotograf hjelp heime, så jeg tok med kamra til garnbutikken. Min garn handler er Søss som driver Nansy strikkestove i Sandnes. Verdens trivligste butikk, Den har vært på samme plass i en mansalder. Det var mor hennes som startet i sin tid med garn og barneklær, no er det garn og lys. Vi er en god gjeng som samles her annen hvær mandagskveld til strikkekafe. Klappstol ,strikketøy og godt humør er det som skal til. Søss blei stakkars heilt forgapt i kjolen , så jeg fikk med rødlilla garn og skal strikke til henne også . Må vel nesten ha med et bilde av butikken og tatt fra gostolen. Midt i bilde henger en blå utgave av "vedens enkleste poncho"

fredag 13. juli 2007

Hesteponcho

Hesteponchoen til lillemor er endelig ferdig, startet på den i fjor høst så her tar ting tid. Den er strikket i smart og funny, mønster tra fjorårets smarthefte for barn. Mønstret var gøy å strikke , men så blei det kjedelig med lange omganger i en farge.
Forleden kveld fikk min svigerinnes hest føll. En sprell levende hingst som heter Lezster. Siden lillemor er på tur til tante og onkel på gård, fant jeg ut at det er på tide å få ferdig disse føllene. Hadde tenkt å la den ligge til høsten siden det er ull og nå er det sommer. Nja været sier ikke sommer her , så da går det greit å strikke ull. Enda en ufo ferdig, fornøyd med meg selv men det er fortsatt mange igjen. Den dagen ufo korga er tom skal jeg heise flagg

søndag 8. juli 2007

Verdens enkleste poncho

Dette er virkelig verdens enkleste poncho å strikke.
Ta 2 nøster mohair lux
4 nøster smart eller lignende
og en snelle drops gulltråd, denne finnes i mange farger.
Legg opp 50 masker på pinne 10 , strikk riller til det er tomt for mohair, fell av.
Sy kortside mot langside, la litt stå åpent og sett i en pen nål. Det blir ikke spiss i ryggen

UFOER

I dag har jeg vært kjempeflink og montert ufoer,
en skal huske på å være flink til å skryte av seg selv. Hvem andre tror du kommer til å gjøre det. Degene og arbeidet går så mye enklere når en får ros. Tunikan blei fin synes jeg, men jeg strikker garantert ikke mer av susanna garn. Det er SYNTETISK OG PYTON. Så er det sakt.
2 mimosa-sjal i sandnes soft mohair på tykke pinner er fine julegaver til gamle tanter. Ikke feil at ullvaren selger det ut til 10 kr nøstet, blir billige gaver da.
Rester er noe jeg har plenty av så jeg har strikket et reste-sjal i dobbelt smartgarn. Må si det gjør godt å få ferdig noen ufoer, føler meg effektiv i dag


lørdag 7. juli 2007

Se min kjole

No er kjolen min ferdig og jeg er kjempefornøyd. Har til å
med vært ute å kjøpt hvit kjole og langt perlebånd for at
resultatet sku bli heilt topp. Skal få tatt blide av meg sjøl i den ålegge inn her. Var jo hos frisør i går klipte og farget, heilt i hundre etter litt forandring. Vente til tirsdag, da skal jeg få røde striper i. Utrolig hva en gjør for å komme unna di grå


Har vært snill å montert ei kofte for ei på jobb. Dama er en strømpestrikker av rang, som plutselig fikk det for seg at ho ville strikke kofte . Jeg er snill å monterer, så no holder ho på med nr 3 i år. Må bare skryte synes at ho er så flink.